Jogurtový nápoj Banán balení v krabici 180ml / 330ml
Jogurt je potravina, která by v našem jídelníčku rozhodně neměla chybět. Je důležitá pro naší mikroflóru v žaludku a tím blahodárně působí na trávicí ústrojí. Jogurt obsahuje probiotické látky.
Velikosti:
180ml, 330ml
Větší balení 1L a 5L jdou u nás na e-shopu také zakoupit.
Kategorie: | Jogurtové nápoje |
---|
Probiotika jsou přípravky obsahující symbiotické živé mikroorganizmy v lyofilizované a fermentované podobě, které jsou užívány s cílem vyloučit a zmírnit účinky škodlivých faktorů a příznivě ovlivňovat organizmus. Probiotika se používají po léčbě antibiotiky.
Co nám jogurt přináší?
- Zabraňuje rozšiřování nežádoucích bakterií ve střevech
- Je bohatý na vitamíny A, B2, B12, D, kyselinu listovou
- Je zdrojem vápníku a fosforu
- Konzumace jogurtů zvyšuje obranyschopnost imunitního systému organismu
- Je dobře stravitelný, doporučuje se v dietách
- Jogurt je dobrým zdrojem bílkovin
- Podporuje růst a vývoj dítět.-každodenní konzumací bulharského jogurtů s živými mléčnými kulturami snižujeme riziko různých onemocnění např. rakovina, plísňové onemocnění, zažívací potíže.
Homogenizace je problém, o kterém se nemluví a ani neřeší. My ho řešíme. NEHOMOGENIZUJEME. Homogenizace je
proces, kdy se mléčný tuk rozmělní na velikost molekuly vody. Kvůli tomu se pak tuk dostávává s krví tam, kam nemá a vznikají zdravotní problémy.
Homogenizovaný mléčný tuk se poté ukládá na stěny tepen, žil, srdce a zvišuje tím riziko infarktu. Nehomogenizovaný mléčný tuk tělo rozpozná a do krevního oběhu tento tuk nepustí a nevznikají usazeniny na stěnách tepen, žil, srdce.
více info zde: NEHOMOGENIZUJEME!
MNOHEM VÍC NEŽ JEN JOGURT
Společný název pro mléčné bakterie je Lactobacilus acidophilus, který zabezpečují v mikroflóře několik funkcí.
V zažívacím traktu mléčné bakterie vytvářejí příznivé prostředí pro mikrobiologickou rovnováhu a vytvářejí přirozenou barieru infekčním bakteriím.
Mléčné bakterie podporují vylučování exkrementů a prospívají střevní mikroflóře.
- působí proti průjmu, zácpám a nadýmání, jsou příznivé na střevní onemocnění
- fermentují cukr
- omezují hnilobné procesy a snižují riziko výskytu karcinomů
- ve vaginálním prostředí brání přemnožení patogenních organismů, zmírńújí chronické výtoky
- zabraňújí infekci v dutině ústní
- podporují odolnost organismu
- vhodné protialergiím
- zmírňují záněty
Složení
Jogurt 96 % (mléko, jogurtová kultura), cukr, ochucující složka banánová 0,9 % (Cukr, Glukózo – fruktózový sirup, banány 28 %, modifikovaný škrob, aromata, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant sorban draselný).
Obsah tuku min. 4%
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energie |
356 kJ/85 kcal |
Tuky |
3,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,1g |
Sacharidy |
8,7g |
z toho cukry |
8,7g |
Bílkoviny |
4,2g |
Sůl |
0,1g |