Vojtík jogurtový nápoj Bílý 100% 1L / 5L

Jogurt je potravina, která by v našem jídelníčku rozhodně neměla chybět. Je důležitá pro naší mikroflóru v žaludku a tím blahodárně působí na trávicí ústrojí. Jogurt obsahuje probiotické látky.   

 

Velikosti:

1L, 5L

 

Menší balení 330ml a 180ml jdou u nás na e-shopu zakoupit v baleních po více kusech.

 

 

 

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: J043 J017 Zvolte variantu
88 Kč 440 Kč od 88 Kč 76,52 Kč bez DPH 382,61 Kč bez DPH od 76,52 Kč bez DPH
Kategorie: Jogurtové nápoje

Probiotika jsou přípravky obsahující symbiotické živé mikroorganizmy v lyofilizované a fermentované podobě, které jsou užívány s cílem vyloučit a zmírnit účinky škodlivých faktorů a příznivě ovlivňovat organizmus. Probiotika se používají po léčbě antibiotiky.

 

Co nám jogurt přináší?

  • Zabraňuje rozšiřování nežádoucích bakterií ve střevech
  • Je bohatý na vitamíny A, B2, B12, D, kyselinu listovou
  • Je zdrojem vápníku a fosforu
  • Konzumace jogurtů zvyšuje obranyschopnost imunitního systému organismu
  • Je dobře stravitelný, doporučuje se v dietách
  • Jogurt je dobrým zdrojem bílkovin
  • Podporuje růst a vývoj dítět.-každodenní konzumací bulharského jogurtů s živými mléčnými  kulturami snižujeme riziko různých onemocnění např. rakovina, plísňové onemocnění, zažívací potíže.

 

NEHOMOGENIZUJEME!

Homogenizace je problém, o kterém se nemluví a ani neřeší. My ho řešíme. NEHOMOGENIZUJEME. Homogenizace je
proces, kdy se mléčný tuk rozmělní na velikost molekuly vody. Kvůli tomu se pak tuk dostávává s krví tam, kam nemá a vznikají zdravotní problémy.

 

Homogenizovaný mléčný tuk se poté ukládá na stěny tepen, žil, srdce a zvišuje tím riziko infarktu. Nehomogenizovaný mléčný tuk tělo rozpozná a do krevního oběhu tento tuk nepustí a nevznikají usazeniny na stěnách tepen, žil, srdce.

 

více info zde: NEHOMOGENIZUJEME

 

MNOHEM VÍC NEŽ JEN JOGURT

Společný název pro mléčné bakterie je Lactobacilus acidophilus, který zabezpečují v mikroflóře několik funkcí.
V zažívacím traktu mléčné bakterie vytvářejí příznivé prostředí pro mikrobiologickou rovnováhu a vytvářejí přirozenou barieru infekčním bakteriím.

Mléčné bakterie  podporují vylučování exkrementů a prospívají střevní mikroflóře.

 

  • působí proti průjmu, zácpám a nadýmání, jsou příznivé na střevní onemocnění
  • fermentují cukr
  • omezují hnilobné procesy a snižují riziko výskytu karcinomů
  • ve vaginálním prostředí brání přemnožení patogenních organismů, zmírńújí chronické výtoky
  • zabraňújí infekci v dutině ústní
  • podporují odolnost organismu
  •  vhodné protialergiím
  • zmírňují záněty

Složení

Jogurt 100 % (mléko, jogurtová kultura)

Obsah tuku min. 4% 

Výživové údaje na 100g výrobku:

Energie

356 kJ/85 kcal

Tuky

3,3g

z toho nasycené mastné kyseliny

2,1g

Sacharidy

8,7g

z toho cukry

8,7g

Bílkoviny

4,2g

Sl

0,1g
 
Zpět do obchodu

x