Vojtík jogurtový nápoj Vanilka 96%

 

Jogurt je potravina, která by v našem jídelníčku rozhodně neměla chybět. Je důležitá pro naší mikroflóru v žaludku a tím blahodárně působí na trávicí ústrojí. Jogurt obsahuje probiotické látky.  

Hmotnost:

0,18L, 0,33L, 1L, 5L, 10L

 

 

 

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Na dotaz Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Kód: J060 J014 J056 J028 J042 Zvolte variantu
18,98 Kč 27,95 Kč 83,84 Kč 420,33 Kč 838,35 Kč od 18,98 Kč 16,50 Kč bez DPH 24,30 Kč bez DPH 72,90 Kč bez DPH 365,50 Kč bez DPH 729 Kč bez DPH od 16,50 Kč bez DPH
Kategorie: Jogurtové nápoje

Probiotika jsou přípravky obsahující symbiotické živé mikroorganizmy v lyofilizované a fermentované podobě, které jsou užívány s cílem vyloučit a zmírnit účinky škodlivých faktorů a příznivě ovlivňovat organizmus. Probiotika se používají po léčbě antibiotiky.

 

Co nám jogurt přináší?

  • Zabraňuje rozšiřování nežádoucích bakterií ve střevech
  • Je bohatý na vitamíny A, B2, B12, D, kyselinu listovou
  • Je zdrojem vápníku a fosforu
  • Konzumace jogurtů zvyšuje obranyschopnost imunitního systému organismu
  • Je dobře stravitelný, doporučuje se v dietách
  • Jogurt je dobrým zdrojem bílkovin
  • Podporuje růst a vývoj dítět.-každodenní konzumací bulharského jogurtů s živými mléčnými  kulturami snižujeme riziko různých onemocnění např. rakovina, plísňové onemocnění, zažívací potíže.

 

NEHOMOGENIZUJEME!

Homogenizace je problém, o kterém se nemluví a ani neřeší. My ho řešíme. NEHOMOGENIZUJEME. Homogenizace je
proces, kdy se mléčný tuk rozmělní na velikost molekuly vody. Kvůli tomu se pak tuk dostávává s krví tam, kam nemá a vznikají zdravotní problémy.

 

Homogenizovaný mléčný tuk se poté ukládá na stěny tepen, žil, srdce a zvišuje tím riziko infarktu. Nehomogenizovaný mléčný tuk tělo rozpozná a do krevního oběhu tento tuk nepustí a nevznikají usazeniny na stěnách tepen, žil, srdce.

 

více info zde: NEHOMOGENIZUJEME

 

MNOHEM VÍC NEŽ JEN JOGURT

Společný název pro mléčné bakterie je Lactobacilus acidophilus, který zabezpečují v mikroflóře několik funkcí.
V zažívacím traktu mléčné bakterie vytvářejí příznivé prostředí pro mikrobiologickou rovnováhu a vytvářejí přirozenou barieru infekčním bakteriím.

Mléčné bakterie  podporují vylučování exkrementů a prospívají střevní mikroflóře.

 

  • působí proti průjmu, zácpám a nadýmání, jsou příznivé na střevní onemocnění
  • fermentují cukr
  • omezují hnilobné procesy a snižují riziko výskytu karcinomů
  • ve vaginálním prostředí brání přemnožení patogenních organismů, zmírńújí chronické výtoky
  • zabraňújí infekci v dutině ústní
  • podporují odolnost organismu
  •  vhodné protialergiím
  • zmírňují záněty

Složení

Jogurt 96 % (mléko, jogurtová kultura), cukr, ochucující složka vanilková 0,9 % (Cukr, glukózový sirup, kondenzované odstředěné mléko, MAdagaskar/bourbon vanilkový
extract, přírodní vanilkoví aroma, Madagaskar/Bourbon lusky, modifikovaný škrob, aromata,
rostlinné extrakty.)

 

Obsah tuku min. 3,3 % 

Výživové údaje na 100g výrobku:

Energie

356 kJ/85 kcal

Tuky

3,3g

z toho nasycené mastné kyseliny

2,1g

Sacharidy

8,7g

z toho cukry

8,7g

Bílkoviny

4,2g

Sl

0,1g
 
Zpět do obchodu

x